duminică, 5 septembrie 2010

Iata de ce se ascunde adevarul

De ce a fost cenzurat Isus, si nu a intrat in Biblie Evanghelia lui Petru?
Isus era o persoana GENIALA, el s-a folosit de credinta oamenilor, pentru a-i apropia de el ...dar in acelasi timp pentru a-i indeparta de biserici/sinagogi, si ptr a-i elibera de jugul preotilor, pe care ii critica si spurca pe unde putea, dar pentru ca afirmatiile mele nu pot fi atat de credibile incat sa va convinga, iata ca vom lucra numai cu versete din Biblie:
Isus ne invata ca Dumnezeul este in noi insine si ca nu are rost sa frecventam biserica:
1 Corinteni 3.16. Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?

Prin urmare .... ne invata ca ptr a ne ruga lui Dumnezeu, nu are rost sa mergem la biserica:
Ptr ca acolo se duc farisei,(prefacutii)
Matei 6.5-6 Iar când vă rugaţi, nu fiţi ca făţarnicii cărora le place, prin sinagogi şi prin colţurile uliţelor, stând în picioare, să se roage, ca să se arate oamenilor
Iata unde va invata Isus sa va rugati:
Matei 6.6. Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.
Isus inlocuieste credinta cu Iubirea si ne invata ca Mantuirea nu vine prin credinta ci prin iubire, respectarea Legii,
Luca 10 25. Şi iată, un învăţător de lege s-a ridicat, ispitindu-L şi zicând: Învăţătorule, ce să fac ca să moştenesc viaţa de veci?
Iar Iisus a zis către el: Ce este scris în Lege? Cum citeşti?
27. Iar el, răspunzând, a zis: Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta şi din tot sufletul tău şi din toată puterea ta şi din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuţi
Bisericile si Lacasele de cult nu sunt temple ale lui Dumnezeu:
Apostoli 7 .47. Iar Solomon I-a zidit Lui casă,
48. Dar Cel Preaînalt nu locuieşte în temple făcute de mâini.
Isus propovaduieste impotriva clerului

Matei 23 Toate faptele lor si le fac ca să fie priviţi de oameni; căci îşi lăţesc filacteriile şi îşi măresc ciucurii de pe poale.
Şi le place să stea în capul mesei la ospeţe şi în băncile dintâi, în sinagogi,
7 Şi să li se plece lumea în pieţe şi să fie numiţi de oameni: Rabi.
Iata cum Isus Tuna si fulgera impotriva clerului fariseu ...citeste Preotilor (aia care cer sa faci ce zice Popa si nu ce face Popa)!

Matei 27.23. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că daţi zeciuială din izmă, din mărar şi din chimen, dar aţi lăsat părţile mai grele ale Legii: judecata, mila şi credinţa; pe acestea trebuia să le faceţi şi pe acelea să nu le lăsaţi
24. Călăuze oarbe care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila!
25. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că voi curăţiţi partea din afară a paharului şi a blidului, iar înăuntru sunt pline de răpire şi de lăcomie.
26. Fariseule orb! Curăţă întâi partea dinăuntru a paharului şi a blidului, ca să fie curată şi cea din afară.
27. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că semănaţi cu mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia.

Isus ne invata ca preotii nu ne sunt "parinti" nici Patri(archi) caci singurul nostru Pater, Tata, parinte ... este Cel din cer.
Isus propovaduia saracia si ne deschide ochii asupra bisericilor crestine ...unde lacomia si goana dupa valori materiale este chiar scopul acestei Biserici

Matei 7. 24. Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.

Isus cere ca cei care ii urmeaza calea sa fie adeptii SARACIEI ...caci insusi Isus nu avea nimic ...sfat pe care preotii de azi ar trebui sa-l constientizeze si sa traiasca in Saracie crunta asa cum traia si Isus!


25. De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiţi pentru sufletul vostru ce veţi mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veţi îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana şi trupul decât îmbrăcămintea?
26. Priviţi la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în jitniţe, şi Tatăl vostru Cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai presus decât ele?
Isus isi castiga painea muncind si nu dorea sa fie povara ptr nimeni asa cum ne sunt noua astazi preotii:

1 Tesaloniceni 2.9. Vă aduceţi aminte, fraţilor, de osteneala şi de truda noastră; lucrând zi şi noapte, ca să nu fim povară nici unuia din voi, aşa v-am propovăduit Evanghelia lui Dumnezeu

Ia ganditi-va ce "interes" ar avea preotii de astazi sa propovaduiasca aceste invataturi ale lui Isus,saracie, nu frecventati biserica, Dumnezeu este in noi si pentru a ne ruga lui nu avem nevoie de intermediari, trasul de urechi a preotimii, si altele care au scapat necenzurate doar din cauza ca Biblia e uriasa ca si continut,
Ganditi-va ca Evanghelia lui Petru continea numai acest gen de invataturi ...va mai mirati ca nu a intrat aceasta Evanghelie in Biblie desi Isus a lasat-o exact pentru el in Testamentul sau!
Oare a existat cu adevarat acea evanghelie a lui Petru? ... pai ia sa citim acest text care contine exact afirmatia lui Pavel:
7. Ci dimpotrivă, văzând că mie mi-a fost încredinţată Evanghelia pentru cei netăiaţi împrejur, după cum lui Petru, Evanghelia pentru cei tăiaţi împrejur.
Ia sa vedem cui i-a lasat Isus Evanghelia:
Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit eşti Simone, fiul lui Iona, că nu trup şi sânge ţi-au descoperit ţie aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri.
Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.
Şi îţi voi da cheile împărăţiei cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat şi în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în ceruri.

Ati vazut undeva pomenit ceva desprePavel?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu