duminică, 5 septembrie 2010

De ce crestinismul e o minciuna

De ce crestinismul este o minciuna ... am vazut si in capitolul precedent in care am vorbit despre Scriptura furata de la oameni, si deloc inspirata de Dumnezeu... Biblia ...care astfel a devenit Cuvantul Domnului Moritz, Itzic sau Struhl adica nume generice ale unor evrei, popor care a scris aceasta scriptura.
Acuzatia privind Minciuna pe care se bazeaza Crestinismul ia amploare atunci cand vedem in Biblie ca Isus i-a lasat numai lui Petru mostenirea/testamentul sau ..... si nu altor Apostoli, cu atat mai putin unor falsi apostoli ai bisericii, si vedem ca Noul Testament nu contine de loc Evanghelia lui Petru, ci exact acele 4 false evanghelii ale unora care nici nu l-au vazut sau auzit vreodata pe Isus, deci nici nu pot propovadui in mod credebil invataturile sale.
Recapituland, vedem ca Vechiul Testament e furat de la poporul evreu, dar nici Noul Testament nu este mai valoros pentru ca el NU este testamentul lui Isus lasat special pentru Petru, ci sunt texte intentionat mincinoase puse cu nesimtire in contul lui Isus de catre asa zisii "parintii bisericii"!
Iata ca in aqceasta conjuctura a venit momentul sa ne punem intrebarea ... de ce sa credem ce scrie in Biblie, si ce ne propovaduiesc "invatatii" in textele "sfinte" caci ea este o minciuna de la cap la coada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu