miercuri, 12 ianuarie 2011

despre razboaie purtate in numele ateismului ...ati auzit cumva?

Eu personal, inca nu stiu ca vre-un ateu sa fii invocat NECREDINTA in infaptuirea vreunui razboi!

Sigur ca pot exista si psihopati necredinciosi asa cum exista si psihopati credinciosi. Dar asta nu schimba problema!

Cat priveste grozaviile comise de unii atei ca Stalin sau Mao sa nu uitam ca Stalin avea la baza ca singura pregatire ...seminarul teologic ... deci ca ateu a inteles foarte bine sa isi ieie modelul din religia crestina luand modelul Imparatului Constantin, care ptr a impune crestinismul actioana exact ca un Dumnezeu ...hotarand peste viata si moartea semenilor....si exact asta a facut si Stalin in cazul unei alte ideologii la fel ca religia ...adica comunismul ... si sa nu uitam ca insusi marele Mao impunea poporului sau tocmai o Biblie ... si anume "Biblia lui Mao" iar daca acesti "atei" au comis milioane de crime trebuie sa acceptam ca ei au folosit exact "modelul crestin" ptr comiterea lor!

Ateii nu au si nici nu au avut vreun jihad al lor, nici un Razboi Nesfant ptr impunere formulei H2O ca fiind formula apei, sau ptr convertire la adevarul clar dovedit ca adevar, ceea ce nu se poate spune despre .... sa zicem... Joseph Kony, soldatul-criminal care a vrut sa impuna in Uganda un guvern theocratic bazat pe Biblia crestina si pe cele 10 porunci ale ei ...un soldat-criminal care recruta copii macelarindu-le familiile, copii pe ii folosea ca si carne de tun in razboiul prin care urmareste sa instaleze un stat teocratic-religios

Iata ce diferenta enorma este intre a fi ateu ...sau a fi vindut unei religii criminale!

Macelarirea oamenilor in numele unor Zeitati imaginate ... reprezinta apanjul religiei si a altor modele ideologice inspirate din modelul religios al lui Constantin cel Mare ... prin instrumentul special inventat de acesta instrument numit Biserica .... o biserica facuta ptr a strange biruri, ptr a indoctrina, manipula, si controla masele .. o biserica care nu este cladirea de piatra pe care o denumim asa ...ci pastorul si turma credinciosilor capabili sa ucida in numele unei ideologii fanatizante bazate pe mituri religioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu